Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Neočekivani dolazak Tarika oduševio je korisnike Centra za rehabilitaciju Josipovac

Danas je korisnike Centra  za rehabilitaciju Josipovac svojim posjetom iznenadio Tarik Filipović, a posebno oduševljenje izazvale su imitacije omiljenih likova koje naš proslavljeni glumac igra.

Ravnateljica Centra Marina Sambrailo upoznala nas je s radom i svakodnevnim aktivnostima korisnika, posebno onim umjetničkog karatktera, a upravo u Centru boravi puno velikih „malih“ umjetnika: slikara, pjevača, sportaša, vrsnih i u izradi rukotvorina. Svojim talentima, predanim radom i zaraznom pozitivnom energijom, korisnici osvajaju srca svih koji ih imaju priliku upoznati što je od izuzetne važnosti za senzibiliziranje javnosti na prihvaćanje osoba s intelektualnim teškoćama te za pružanje prilike aktivnog sudjelovanja u društvenim aktivnostima.

Na kraju druženja uslijedilo je grupno fotografiranje i dogovor da uskoro sve ponovimo.


 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn