Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Četvrti put u pet dana: Još jedno župsko snježno jutro

Iako su meteorolozi za danas najavili kraj hladnog vala i kišu, jutros četvrti put u pet dana u Župi ponovno pada snijeg. Nisu se ostvarile najave većih minusa, pa je umjesto prognoziranih do -3, -4°C najniža temperatura zraka noćas izmjerena na meteorološkoj postaji u Mandaljeni bila -0.4°C.

Uz snijeg jutros se temperature u Župi kreću između 0 i 2°C, a ostaje vidjeti hoće li do popodne ipak zatopliti na prognoziranih  6 do 8°C. Tijekom noći i sutrašnjeg dana temperature bi trebale porasti na preko 10°C, a najavljena je i obilnija kiša.

Prema podacima koji su dostavljeni Stožeru za civilnu zaštitu Dubrovačko-neretvanske županije na Pelješcu i Korčuli su proglašeni zimski uvjeti, a na terenu su po dvije ekipe koje obavljaju posipanje ceste sa solju zbog najavljene ledene kiše. Snijeg pada i u Konavlima no zasada se zadržava samo na Konavoskim brdima gdje su na snazi zimski uvjeti.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn