Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Uprava i Predsjednik Župskog karnevala reagirali na pojavljivanje "osmrtnica"

Povodom sinoćnjeg pojavljivanja "osmrtnica" po župskim publicitetima koje sugeriraju na gašenje Župskog karnevala, Uprava karnevala i njegov predsjednik Đuro Handabaka su reagirali priopćenjem koje nam je dostavio Mato Handabaka.

"Već po tradiciji povorka Župskog karnevala, po Stradunu održava se predzadnji vikend poklada. Svima su jasni razlozi zbog kojih ove godine nije bilo moguće organizirat povorku po Stradunu u tom terminu . Opcija "utapanja" povorke Župskog karnevala u događanja Dubrovačkog karnevala koji se održava sljedeći vikend za Upravu ŽK nije bilo prihvatljivo iz više razloga.

Utornik od poklada je pred nama. Pozivamo sve one koji štuju tradiciju maškaravanja da nam se pridruže u tradicionalnoj maškaranoj povorci po Župi. Ove godine domaćin je Mlinarski karnevo. Ne sumnjamo da će nas lijepo ugostiti i organizirati puno veselih zdravica po Župi.

Ovim putem zahvaljujemo roditeljima i djeci na velikom trudu pri izradi maski za ovogodišnji dječji karnevo , kao i učiteljicama i ostalim zaposlenicima OŠ Župa Dubrovačka na suradnji u organizaciji. Vidimo se na sljedećim karnevalskim događanjima.

Uprava Župskog karnevala i Predsjednik Đuro Handabaka"


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn