Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

FOTO VIJEST; Po župskim publicitetima postavljene "osmrtnice" Župskog karnevala

Iako ove godine, osim dječjih, u Župi izgleda neće biti nikakvih karnevalskih događanja, ipak ne nedostaje satiričkog duha po kojem su župski karnevalisti nadaleko poznati. Tako su po župskim publicitetima večeras postavljene osmrtnice šaljivog sadržaja koje najavljuju "posljednji ispraćaj" Župskog karnevala.

Nepoznati autor(i) ove "osmrtnice" ove poručuju da je karnevo "preminuo nakon -Samoborske bolesti-", posljednji ispraćaj najavljuje u subotu u Samoboru, a pogreb "u neđeju u 15:00 ispod zvonika".

Na nekim publicitetima se pojavila još jedna "osmrtnica", ali druge boje i s malo optimističnijim sadržajem. Ona umjesto o "smrti" govori o "kliničkoj komi" karnevala , te poziva na "molitvu za ozdravljenje koja će se održati u Samoboru"


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn