Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Meteoalarm izdao žuto upozorenje; Lokalno obilna kiša, jako i olujno jugo

Budite oprezni i svjesni mogućnosti lokaliziranog poplavljivanja manjeg broja građevina uz lokalni prekid aktivnosti na otvorenom - navodi se u današnjem vremenskom upozorenju Meteoalarma za dubrovačko područje. očekujkuje se lokalno obilna kiša i količina oborina > 35 mm,  teški uvjeti za vožnju zbog smanjene vidljivosti te mokrih kolnika.

Upozorenje je izdato i na jako i olujno jugo s najjačim udarima vjetra od 65 do 110 km/h, te se preporuča  oprez zbog krhotina koje lete nošene jakim vjetrom. 

Na moru se očekuju olujne brzine vjetra u kombinaciji s lokalno visokim valovima koji su se već ili će se tek generirati. Upravljanje plovilom u tim uvjetima zahtijeva veliko iskustvo te adekvatno opremljena plovila.  Vjerojatno je da mnogi katamarani i trajekti neće ploviti pa ako putujete, pratite informacije o prometu.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn