Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

O čemu smo pisali u 2017.(4) - Travanj; Malonogometna reprezentacija u dvorani na Mljekari (FOTO)

U travnju godine kuju danas napuštamo Iva Oberan je nastupila na seniorskom Europskom judo kupu održanom u Gospinom polju, Zbor „Josipovac“ je u crkvi sv. Mihajla u Lapadu održao svoj prvi koncert, malonogometna reprezentacija Hrvatske školskoj sportskoj dvorani na Mljekari ugostila Iran, Župske Mažoretke osvojile sedam zlata i pehar na regionalnom natjecanju u Biogradu, Lex Agrokor; Karisma Hotels Adriatic vlasnik Hotela Plat stavljena pod prinudnu upravu

Donosimo kratki pregled najvažnijih vijesti objavljenih u Travnju 2017. godine, te fotogaleriju s gostovanja malonogometne reprezentacije u dvorani na Mljekari.

01. travnja; Treću godinu zaredom Dubrovnik je domaćin Europskom judo kupu na kojem će tijekom vikenda nastupiti 310 judoka iz 26 države. Prvog dana u dvorani u Gospinom polju je nastupila i najbolja župska sportašica Iva Oberan. Kao još juniorka u jakoj međunarodnoj seniorskoj konkurenciji Iva je zabilježila jednu pobjedu i dva poraza.

03. travnja; Zbor „Josipovac“, čiji su članovi štićenici Centra za rehabilitaciju „Josipovac“ održao je sinoć u crkvi sv. Mihajla u Lapadu svoj prvi koncert. Novoformirani zbor je uz glazbenu pratnju dubrovačkog tenora Stijepa Gleđa Markosa i pod ravnanjem njegove supruge Jelene, voditeljice zbora i glazbene terapeutkinje, je nastupio nakon mise za osobe s posebnim potrebama na kojoj je ovaj zbor također pjevao.

03. travnja; U prvom službenoj utakmici jedne državne reprezentacije u Župi dubrovačkoj, malonogometna reprezentacija Hrvatske ugostila je večeras pred oko 400 gledatelja u školskoj sportskoj dvorani na Mljekari brončanu reprezentaciju sa Svjetskog prvenstva, momčad Islamske republike Iran. Bila je to prva od dvije prijateljske utakmice Hrvatske i Irana u sklopu priprema za kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo koji se od 8. do 11. travnja igraju u Ukrajini.

10. travnja; Na regionalnom natjecanju u Biogradu na moru održanom u subotu Mažoretke Župe dubrovačke su osvojile čak sedam zlatnih medalja u kategoriji Prvi korak, te prvo mjesto u formaciji štap u kategoriji kadetkinje.

22. travnja; Na zahtjev izvanrednog povjerenika u postupku prinudne uprave Agrokora Ante Ramljaka Trgovački sud u Zagrebu pod izvanrednu upravu stavio još 14 tvrtki u kojima Agrokor ima najmanje 25% udjela. Ovom odlukom pod prinudnom upravom se našla i tvrtka Karisma Hotels Adriatic vlasnik Hotela Plat.


FOTOGALERIJA

Pune tribine dvorane na Mljekari proslavile pobjedu Hrvatske protiv Irana

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn