Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

U Buićima održana redovna izborna skupština DVD-a Župa dubrovačka (FOTO)

U četvrtak se u Buićima održala redovna izborna skupština DVD-a Župa dubrovačka kojoj je nazočilo oko 90 članova društva, te 20 gostiju. Na početku, nazočne je pozdravio općinski Načelnik Silvio Nardelli uz zahvalu svima za veliki doprinos DVD-a u radu Općine kroz proteklu godinu. Skupština je nastavljena pozdravnim govorom Predsjednika društva Nika Miloslavića, te financijskim izvješćem za koje je iznio zapovjednik DVD-a Željko Miloslavić.

- Financijski plan za 2017 godinu je ispunjen u potpunosti, te su redovno podnošena mjesečna izvješća o utrošenim proračunskim sredstvima koje isključivo Osigurava Općina Župa Dubrovačka i Vatrogasna zajednica Županije Dubrovačko Neretvanske. Za 2018 godinu plan ostaje isti kao za 2017 - istaknuo je Miloslavić.

U izvješću o radu Zapovjednik DVD-a je naglasio da je U 2017. godini obavljeno šezdesetak intervencija po pozivu građana i to požara otvorenog i zatvorenog prostora, tehničkih intervencija spašavanja i gašenja požara u prometnim i drugim nezgodama i drugim intervencijama koje su odrađivane sukladno Planu zaštite od požara DVD-a Župa dubrovačka na području općine Župa dubrovačka. Obavljalo se i razne poslove za Općinu Župa dubrovačka gdje se i zahvalio Općinskom Načelniku i Direktorima komunalnih društava Groblje Dubac i Komunalno društvo Župa dubrovačka na podršci i pomoći u radu društva.

Društvo je na poziv županijskog vatrogasnog zapovjednika sudjelovalo u intervencijama na području općine Konavle, te grada Dubrovnika, i otoka Mljeta. Ove godine su članovi Društva bili u uzvratnom posjetu DVD-u Molve povodom svečane skupštine tog društva, a djelatnici DVD-a su sudjelovali i u mimohodu koji je upriličen povodom 25. obljetnice oslobođenja Hrvatskog juga.

Nakon podnesenih izvješća se pristupilo izboru tijela društva pa je za Predsjednika ponovno izabran Niko Miloslavić pok. Nika, za njegovog zamjenika Niko Miloslavić pok. Antuna, za tajnika Miho Jakobušić, za Zapovjednika Željko Miloslavić, te ta zamjenika zapovjednika Štefi Bogdan.

Članovi Nadzornog odbora su Pasko Pendo, Štefi Ljubimir i Nikola Kurajica, Stegovnog suda Miho Duper, Vlaho Sambrailo i Miho Buić. Uz Zapovjednika , zamjenika zapovjednika i tajnika društva u Zapovjedništvo ulaze Frano Purin, Mario Miloslavić, Nikola Jakobušić i Antun Miloslavić.

Na kraju skupštine, uz čestitke i zahvale, nazočnima se obratio Stjepan Simović, Zapovjednik Županijske vatrogasne zajednice Dubrovačko Neretvanske, a predsjednik Društva je pozvao na prigodnu večeru i druženje koje je blagoslovio Don Nikola Berišić Župnik župe velike Gospe.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn