Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Motomrazovi i ove godine pjesmom i slatkišima obradovali djecu Dječjeg vrtića (FOTO)

Konavoski, Župski i Gradski Motomrazovi i ove su godine po tradiciji obukli crvene odore Djedova Božićnjaka i krenuli u obilazak Župe i Konavala. Članovima moto kluba "Dvije rote" iz Konavala i domaćim bikerima "Nomadima", ove su se godine pridružili Motomrazovi iz dubrovačkog Moto kluba Libertas Riders. Nakon jutra provedenog po konavoskim vrtićima i školama, malo prije ure popodne su stigli u Župu, gdje su obradovali najmlađe Župljane polaznike Dječjeg vrtića.

Najmlađi Župljani su ih i ove godine dočekali na prostoru trga između Poslovno - garažnog centra i zgrade Općine, Motoristi su donijeli vreće pune slatkih poklona, koje je i ovaj put osigurala Općina, te nakon što su zajedno s djecom otpjevali nekoliko Božićnih pjesama, podijelili slatke pakete djeci po skupinama.


FOTOGALERIJA 25 slika

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn