Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Iscrtana horizontalna signalizacija, nedostaju još samo semafori (FOTO)

Iscrtavanjem horizontalne signalizacije jučer su završeni radovi na uređenju raskrižja Poslovna zona - Groblje Dubac koji su izvođeni u sklopu izgradnje nove pristupne ceste za buduće groblje. Međutim, ovo raskrižje još nije dobilo svoj konačni izgled, jer se uskoro očekuje i postavljenje semafora.

Kako doznajemo od direktora Groblja Dubac Đura Lonze, u upravo završenim radovima su postavljene sve potrebne instalacije za semafore, dok će samo postavljanje istih odraditi Hrvatske ceste. U tijeku je postupak javne nabave, a postavljanjem semafora jučer iscrtana horizontalna signalizacija će se dopuniti pješačkim prijelazom preko magistrale.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn