Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

„Budi i ti Sveti Nikola“ svečana priredba u Centru Josipovac (FOTO / VIDEO)

Danas je u Centru za rehabilitaciju Josipovac održana svečana priredba pod nazivom „Budi i ti Sveti Nikola“. Korisnici Josipovca svojim mnogobrojnim posjetiteljima pružili su bogati svečani program kroz igrokaz i recitaciju uz snažnu poruku da svi možemo biti Sveti Nikola ako želimo pomoći nekome tko je u potrebi.

Uz roditelje, skrbnike i podupiratelje te brojne predstavnike crkvene, gradske, županijske vlasti i medija, ravnateljica Centra Josipovac, gospođa Marina Sambrailo svečano je udijelila zahvalnice fizičkim i pravnim osobama koje su zaslužne za podršku u radu Centra za rehabilitaciju Josipovac i doprinos u podizanju kvalitete življenja osoba s intelektualnim poteškoćama. Ravnateljica se posebno zahvalila djelatnicima hotela Hilton Imperial koji su među sobom prikupili novčane priloge i štićenike podarili prigodnim poklonima.

Ulogu ovogodišnjeg Svetog Nikole upriličio je tenor Stijepo Gleđ Markos koji je kao Sveti Nikola iznenadio štićenike i zajedno s njima sve prisutne razveselio pjesmom. 


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn