Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Biskup posjetio Samostan sv. Vicenca i Braniteljsku zadrugu Eko Župa (FOTOGALERIJA)

Članovi braniteljske zadruge imali su danas priliku ugostiti biskupa Matu Uzinića i upoznati ga sa svojim aktivnostima i planovima pri uređenju i korištenju Dominikanskog samostana Svetog Vicenca u Čelopecima kojeg su od dominikanaca uzeli u dugogodišnji najam. Upravitelj zadruge Nikola Kurajica i jedan od voditelja ovog projekta Marko Miloslavić prezentirali su biskupu, koji je u samostan stigao u pratnji župnika Vilima Petrovića, što je učinjeno u prošle tri godine koliko koriste samostan, kao i planove pogotovo za dio zgrade koji su dio namijenili za kulturni centar i muzejski prostor kakav Župi dubrovačkoj trenutno nedostaje.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn