Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Pomoć za socijalnu samoposlugu u Osijeku - Krenuo prvi kamin za Slavoniju

Kako bi pomogli socijalnu samoposlugu koju je u Osijeku organizirala udruga Rijeka ljubavi, Dubrovkinja Helena Galjer je preko Facebook grupe Dubrovnik Slavoniji organizirala prikupljanje hrane za gladne Osječane. Socijalna samoposluga treba nekoliko desetaka tona hrane mjesečno, kako bi prehranili sve one obitelji koje nemaju što jesti. Akciji su se ubrzo priključile i osnovne škole, skupljalo se i u Župi dubrovačkoj, a i u Konavlima je pokrenuta akcija Konavle za Slavoniju. U Župi dubrovačkoj paketi su se skupljali u igraonici Tik - tak u Mlinima. Sinoć je prema Osijeku krenuo prvi kamion sa 7 tona živežnih namirnica i higijenskih potrepština.

U prikupljanju pomoći su sudjelovali i svi razredi OŠ Župa dubrovačka, odaziv učenika je bio velik, pa je u župskoj školi skupljena je velika količina hrane i higijenskih potrepština.

- Hvala svim dragim, dobrim ljudima koji su sudjelovali u ovoj akciju Dubrovnik Slavoniji. Hvala našim divnim Konavlima, našoj Župi, svakome od vas koji ste nosili, vozili, skupljali kutije, dali svoje prostore za čuvanje paketa. Hvala vam svima od sveg srca. Kamion smo napunili s nekih 7 tona !!! I to nije sve, ide i drugi, kada pokupimo ono što su naša djeca skupljala po školama - poručuju iz Facebook grupe Dubrovnik Slavoniji.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn