Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Uspješan nastup korisnika Centra Josipovac na PH u plivanju u Termama Tuhelj

Korisnici Centra Josipovac sudjelovali su na Prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s intelektualnih teškoćama koje je održano od 24 – 25 listopada u Termama Tuhelj. S natjecanja su se vratili prepuni dojmova, ponosni na osvojene medalje. Na natjecanju su sudjelovali Jadranka Vukorep, Mare Radonić, Selma Čizmo, Stane Vlahusin, Dženan Grošonja i Niko Veselić u pratnji terapeuta Jelene Đuraš Gleđ i Pera Papca.

Jadranka Vukorep je osvojila srebrnu medalju u plivanju na 25 metara prsno, medalju istog sjaja u plivanju na 25 metara slobodno je osvojila Mare Radonić, dok je brončanu medalju na 25 metara prsno osvojio Niko Veselić.  Dženan Grošonja osvojio je četvrto mjesto na 25 metara prsno.

Osim prilike za druženja i zabavu s korisnicima iz drugih ustanova, putovanje su iskoristili za izlet u Zagreb. Tom prilikom korisnici su obišli zagrebačku katedralu, Trg bana Jelačića i ostale znamenitosti glavnog grada.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn