Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Likovna kolonija u hotelu Astarea - Izložba radova u studenom u zgradi "Blagajna"

Dubrovačka udruga likovnih umjetnika i Općina Župa dubrovačka organizirali su likovnu koloniju koja se proteklog vikenda održala u hotelu Astarea. Na tradicionalnom osamnaestom druženju likovnjaka na kojem su sudjelovali slikari iz Dubrovnika i iz drugih dijelova Hrvatske stvoreno je 50-ak radova inspiriranih motivima Župe dubrovačke.

Na otvaranju ovogodišnje likovne kolonije okupljene sudionike pozdravio je zamjenik načelnika, gosp. Mirko Maslać zaželivši umjetnicima da se lijepo osjećaju u Župi dubrovačkoj, kao i puno plodonosnog rada na koloniji ali i ubuduće. Kako bi se slikarstvo približilo i mlađim uzrastima, koloniju su posjetili slikanju su se pridružili i učenici  iz župske osnovne škole.

Izložba radova u trajanju od 15 dana s ovogodišnje kolonije planira se u studenom u zgradi "Blagajna" u Mandaljeni.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn