Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Radovi na sanaciji šetnice u Srebrenom bi trebali biti gotovi do Svibnja 2018. (FOTO)

Radovi na uređenju šetnice Srebrenom u punom su jeku. Projekt sanacije i konačnog uređenja šetnice potpisuje dubrovački arhitekt Vlaho Alamat ispred tvrtke Studio Alamat d.o.o., a radovi obuhvaćaju cjelovitu sanaciju kompletne zone šetnice, pregled svih instalacija, opločavanje šetališta, uređenje sunčališta i plaže uz zamjenu javne rasvjete, krajobrazno uređenje te montažu novih elemenata urbane opreme i galanterije.

Radovi se odvijaju na dionici od hotela Sheraton do ''Čeških banja'' što zapravo predstavlja I fazu dok se radovi na drugoj fazi, na dionici kraj buduće vile Jadranka (ex. Dušanka) planiraju nakon obnove i uređenja samog objekta koji je u vlasništvu tvrtke Hoteli Dubrovačka rivijera. Izvođač radova je tvrtka Medius d.o.o., procijenjena vrijednost je gotovo 6 milijuna kuna, a predviđeni rok za izvođenje svih radova je 01. svibnja 2018. godine.


FOTOGALERIJA

 


Za vrijeme izvođenja radova uređena je alternativna pješačka komunikacija između Srebrenog i Mlina i to od parkirališta hotela Sheraton pokraj objekta ex. odmarališta Srbija do objekta Čeških banja i parka Striježice. Na obje dionice, i samom gradilištu i obilaznom pravcu postavljena je privremena rasvjeta kako bi se osiguralo samo gradilište te omogućio siguran prolaz pješaka alternativnim pravcem.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn