Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dani kruha i plodova zemlje u Centru za rehabilitaciju Josipovac (FOTO)

I ove godine korisnici i djelatnici Centra za rehabilitaciju Josipovac okupili su se 12. listopada kako bi zahvalili na plodovima zemlje i uz Svetu Misu obilježili Dane kruha.

Uz vodstvo ravnateljice Marine Sambrailo i terapeuta korisnici su imali priliku usvojiti pekarske vještine i svojim vještim ručicama sami umijesiti tijesto. Ukusnim slatkim pletenicama oduševili su sve djelatnike i posjetitelje.

Svetu Misu predvodio je don Vilim Petrović, župnik župe sv. Marije Magdalene, te je tom prigodom blagoslovio i prstiće koje je kao i svake godine donirao gospodin Perica Lasić, vlasnik pekarnice Lasić. 

Na kraju Svete Mise u opuštenoj atmosferi don Vilim i naša korisnica Mare odmjerili su vještine na stolnom nogometu. Korisnici su uz pjesmu i ugodno druženje zajedno sa posjetiteljima i djelatnicima obilježili ovaj poseban dan.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn