Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

ZZJZ DNŽ; Prestanak kratkotrajnog onečišćenje mora na plaži Mlini

Nakon kratkotrajnog onečišćenja mora na plaži Mlini u Župi dubrovačkoj koje je utvrđeno 14.09.2017. tijekom devetog ispitivanja kakvoće mora prema županijskom  Programu, Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije uzorkovao je dodatne uzorke mora za kupanje 16., 18. i 19. 09. 2017. Rezultati ispitivanja udovoljavaju uvjetima  Uredbe o kakvoći mora za kupanje (NN 73/08), što upućuje na prestanak kratkotrajnog onečišćenja.

Obzirom na zahtjeve Uredbe Čl.24. (3), more na plaži Mlini u Župi dubrovačkoj ponovo će se uzorkovati u roku od sedam dana, radi provjere prestanka kratkotrajnog onečišćenja - navodi se u priopćenju koje potpisuje Dolores Grilec, dipl.ing. kemije Voditeljica odjela za okoliš ZZJZ Dubrovačko-neretvanske županije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn