Župski portal - zupcica.hr 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Sastanak Načelnika s poljoprivrednicima; Župska placa se otvara u subotu 17. lipnja

Na jučerašnjem sastanku župskih poljoprivrednika s načelnikom utvrđeni su posljednji detalji prije otvorenja Župske place koja svoja vrata otvara u ovu subotu 17. lipnja. Podsjetimo, Župska placa se nalazi u Srebrenom na lokaciji pored prostorija Udruge dragovoljaca domovinskog rata - preko puta recepcije hotela Sheraton.

Vrijedni poljoprivrednici s područja Župe dubrovačke svoje proizvode nakon dugo vremena ponovno će prodavati u svojoj Općini.   Zelen, voće i sve ostale proizvode ne treba posebno reklamirati jer su oni po kvaliteti dobro poznati svim vjernim posjetiteljima gradskih tržnica.

Župke svoje košiće neće donijet na glavi nego automobilima, a ni vi se ne trebate brinuti oko parkinga. U neposrednoj blizini place nalaze se novoizgrađeni objekti sa velikim brojem garažnih mjesta gdje možete parkirati po popularnim cijenama. Napominjemo da su uz grah, tikvice, bitvu počele i pomadore i paprike, a od voća trenutno se mogu kupiti domaće kruškice, višnje, kriješve i puno drugog zdravog i kvalitetnog župskog voća i povrća - poručuju iz Općine.

Placa će raditi svim danima u tjednu, a najbogatija ponuda će biti subotom od 7:00 do 12:00 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn