Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Pukla cijev u tunelu Hidroelektrane, blato i kamenje na magistrali (FOTOGALERIJA)

S tunela Hidroelektrane jutros se prema istočnom dijelu Plata slila vodena bujica noseći sa sobom blato i kamenje koje je zatrpalo dio magistrale, ali i dvorišta kuća u Jelićima. Prema neslužbenim informacijama, uzrok ove vodene bujice je puknuće cijevi u tunelu Hidroelektrane. Uz Policiju, na terenu su i članovi župskog DVD-a. Promet se odvija izmjenično jednim kolnim trakom, što uzrokuje velike gužve i kolone na magistrali.

Kako doznajemo od djelatnika na tunelu Hidroelektrane, zatvorena je voda u tunelu te je uz Hidroelektranu vjerojatno bez vode ostalo područje Crne Gore koje se opskrbljiva iz Plata. Hidroelektrana je u remontu, pa na njezinim postrojenjima nema štete.


FOTOGALERIJA 24 slike

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn