Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Kreću radovi za izgradnji Centra za djecu s posebnim potrebama

Uz nazočnost župana Nikole Dobroslavića, danas je u Palači Ranjini potpisan Ugovor o izvođenju radova za izgradnju centra za djecu s posebnim potrebama. Ugovor vrijedan 3,5 milijuna kuna, potpisali su ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan i direktor tvrtke TONIKOM koja izvodi radove Nikša Obuljen.

Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je važnost projekta za cijelu županiju, a posebno za djecu s posebnim potrebama.

„Ovaj smo postupak provodili dosta dugo jer je vrlo složen, srećom smo ga doveli do samog kraja i našli načina kako to financirati i realizirati. Osigurali smo sredstva kroz županiju i Dom zdravlja, a Opća bolnica je omogućila prostor. Imamo projekt, dozvolu, novce, završen natječaj, izvođača. Kao županija radimo na mnogim projektima, ali ovaj mi je jedan od najdražih“, istaknuo je župan Dobroslavić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn