Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Facebook grupa "Župa nekad" slavi šest godina tijekom kojih je postavljeno 4934 slika i 26 videa

Popularna Facebook grupa "Župa nekad" na kojoj  brojni Župljani postavljanjem i komentiranjem slika željne oživljavaju sjećanja i uspomene na ljude i događaje iz prošlosti našeg kraja  prisjećanja na ljude i događaje iz prošlosti našeg kraja, danas slavi šest godina postojanja.

- U proteklih šest godina rada grupe u grupi je postavljeno 4934 slika, fotografija, razglednica, mapa, crteža itd. i 26 video zapisa što je odličan rezultat. Tijekom rada grupe su se stekla nova prijateljstva a najbolje od svega je da se obnovio veliki dio fotografija koje su nažalost stradale u Domovinskom ratu. Tijekom proteklih godina grupa je imala više druženja u restoranu Flamingo i jednom u pivnici Dubrava na Babin Kuku te nekoliko druženja uz sestrinsku grupu Dubrovnik nekad - napisao je prigodom obljetnice ove vrijedne grupe gospar Ivo Batričević član i tehnički administrator ove župske grupe, te voditelj i osnivač grupe "Dubrovnik nekad" koja je prije dva dana proslavila osmi rođendan.

Grupa trenutno broji 606 članova administratorice su Madlena Miloslavić, Jelena Lela Grbić, Petronela Pavlović i Nika Eleonora i a tehnička podrška gospar Ivo Batričević.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn