Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Na parkingu Peveca održana Donatorska akcija za obitelj Laco (FOTO/VIDEO)

U poslovnoj zoni Čibača Mazda Team Croatia danas je organizirao druženje ljubitelja automobila  i donatorska akciju koja će uljepšali Božić obitelji Laco iz Župe dubrovačke.

Suprug i otac dvogodišnjeg dječaka Nikole, pretrpio je moždani udar prije godinu i pol dana, te je ostao invalid. Njegova supruga ne radi (na bolovanju je) kako bi mogla brinuti o svom suprugu kojemu je potrebna cjelodnevna njega kao i dvogodišnjem sinu. Donacije su se prikupljale kroz proizvode za higijenu, higijenske maramice, šampone, papirnate ručnike, ručnike, prašak za pranje rublja, sredstva za čišćenje i slično.

Članovima Mazda Teama jutros su se na druženju i ovoj hvalevrijednoj akcije pridružili župski i dubrovački ljubitelji automobila i automobilizma, članovi Auto klubova Župa dubrovačka, Dubrovnik Racing i Ragusa Racing, te Volkswagen cluba Dubrovnik, a i brojni građani.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn