Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Učitelji župske škole za vrijeme štrajka izrađuju Božićne ukrase za humanitarnu prodaju

Dane provedene u štrajku učitelji župske škole odlučili su provesti aktivno izradom Božićnih ukrasa za humanitarnu prodaju. Tako su umjesto učenika ovih dana učionice ispunili ručno izrađeni blagdanski ukrasi, čijom će se prodajom prikupljati sredstva za obitelj Laco.Podsjetimo suprug i otac dvogodišnjeg dječaka Nikole, pretrpio je moždani udar prije godinu i pol dana, te je ostao invalid. Njegova supruga ne radi (na bolovanju je) kako bi mogla brinuti o svom suprugu kojemu je potrebna cjelodnevna njega kao i dvogodišnjem sinu.

Uz sve pohvale za ovu humanitarnu akciju, nadamo se da će se učitelji župske škole što prije vratiti svojim primarnim aktivnostima i nastavi. Kako prenose državni mediji, to bi se moglo dogoditi već sutra, jer je dogovor Vlade i sindikata izgleda napokon vrlo blizu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn