Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župljanin Vlaho Kristović osmi put u Karavani bikera Prevlaka - Vukovar (FOTO)

Karavana bikera pod imenom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ koja je povodom dvadeset i osme godišnjice pada Grada heroja i dana Sjećanja na žrtvu Vukovara u srijedu krenula iz Smokvice na Korčuli, sutra stiže u Vukovar gdje će se bajkeri se po dolasku uključiti u Kolonu sjećanja do vukovarskog groblja.Ove godine po osmi put u ovoj tradicionalnoj karavani sudjeluje i Župljanin Vlaho Kristović.

- Ovo mi je osma karavana, sudjelovao sam 2010, 2011, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018 i evo ove godine. Teško je reći  koja  mi je ostala u najboljem sjećanju, svaka je dobra kad se doma svi vratimo zdravi i živi. Vozili smo po ledu, bilo je i do -16 stupnjeva, pa po snijegu i kiši kao ove godine, a bilo je i godina kad nas je pratilo lijepo vrijeme. Često sam bio jedini sudionik iz Župe, ove godine na Karavani po prvi put je tu i Ilija Jurković Bunar - rekao je Vlaho Kristović.

Danas, u pretposljednjoj etapi bajkeri prolaze kroz Slavonski Brod, Našice, Đakovo, Vinkovce, Osijek i Tenju. Karavana sutra iz Tenje kreću za Vukovar.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn