Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Odjenuti gole" - dijelimo po dvije ulaznice za večerašnju i sutrašnju predstavu

Dubrovački zimski festival je započeo proteklog tjedna a time i niz programa po promotivnim cijenama u Kazalištu Marina Držića. Ovaj vikend su sve izvedbe bile popunjene do posljednjeg mjesta, a teatar Vas očekuje sa sjajnim predstavama i narednih dana! "Odjenuti" gole" prema tekstu Luigija Pirandella je na rasporedu 7. & 8. prosinca s početkom u 19:30 sati  uz promotivnu cijenu ulaznice od 30 kuna u sklopu DZF-a. Rezervacije na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U suradnji s dubrovačkim kazalištem nagradit ćemo dvije čitateljicu ili čitatelja. Dijelimo dvije ulaznice za predstavu 7. prosinca (petak), te dvije ulaznice za predstavu 8. prosinca (subota).

Sve što trebate je poslati mail s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s napomenom za koji datum želite ulaznice. Ime dobitnice ili dobitnika ćemo objaviti u Facebook komentaru ove vijesti.

"Odjenuti gole" u režiji talentirane mlade redateljice Marine Pejnović uključuje sve Pirandellove postupke koje inače koristi te se također naslanja na novelu “Tragedija jednog lika”. Prva rečenica je 'stara mi je navika svake nedjelje popodne primati i saslušavati likove svojih budućih novela', koja zbilja predočava i rastvara jedna prostor igre i ludens - meta teatralnost - što je ispred zastora, a što iza, kad je netko lik, a kad osoba.

IGRAJU: Ersilia Drei - NIKA LASIĆ, Franco Laspiga - BERNARD TOMIĆ, Grotti - HRVOJE SEBASTIJAN, Ludovico Nota - ZDESLAV ČOTIĆ, Alfredo Cantavalle - EDI JERTEC, Onoria - MIREJ STANIĆ, Emma - NINA HLADILO.