Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sa Župčicom u Kazalište; Dijelimo dva puta po dvije ulaznice za predstavu "Skup"

Dubrovački zimski festival je pred vratima, a do samog početka i niza prigodnih događanja u Gradu je ostalo jako malo! Dotad se 29. & 30. studenog od 20 sati na repertoar KMD-a vraća sad već legendarna predstava "Skup" prema tekstu Marina Držića u režiji Ivice Kunčevića.

U suradnji s dubrovačkim kazalištem nagradit ćemo dvije čitateljicu ili čitatelja. Dijelimo dvije ulaznice za predstavu 29. studenog (četvrtak), te dvije ulaznice za predstavu 30. studenog (petak).

Sve što trebate je poslati mail s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s napomenom za koji datum želite ulaznice. Ime dobitnice ili dobitnika ćemo objaviti u Facebook komentaru ove vijesti.

Samo dan poslije na dan otvorenja DZF-a, 1. prosinca u 19:30 sati pogledajte gostujuću predstava "Kako život" u produkciji Kazališta Moruzgva. Komad koji oduševljava publiku i kritiku rađen je prema tekstu Nine Mitrović u režiji Ivana Lea Lema.

Kako život je predstava o smiješnim i tužnim stranama života u staračkom domu rađena na temelju opsežnog istraživanja i brojnih intervjua spisateljice Nine Mitrović s korisnicima i zaposlenicima zagrebačkih domova za umirovljenike. Život u staračkom domu tekao je mirno dok se nije pojavio Andrija Kekez. Troje starih ljudi naći će se usred ljubavnog trokuta. Igraju: Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević, Ana Begić / Ecija Ojdanić.

Da oni najmlađi ne bi bili zapostavljeni, pobrinulo se kulturno društvo Aster Dubrovnik koje će u Teatru Bursa 2. prosinca od 11 sati ujutro izvesti predstavu "Tri praščića" pod pokroviteljstvom TZ-a Grada Dubrovnika. Ulazak je slobodan uz prethodnu rezervaciju ograničenog broja mjesta na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .