Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U Kazalištu Marina Držića započelo treće izdanja festivala Dubrovnik Art Forum

Sinoćnjim koncertom komornog zbora i solista akademije Viktor Popov iz Moskve - započelo je treće izdanja festivala Dubrovnik Art Forum u Kazalištu Marina Držića. Izvedena su djela Čajkovskog, Rahmanjinova, Taneeva, Bacha, Poulenca, Rossinija te niz tradicionalnih napjeva koji su oduševili prisutne; a sve pod ravnanjem dirigenta Nikolaja Azarova.

Večerašnji program uz službeno otvorenje i premijeru predstave "Pikova dama" je na repertoaru u 20 sati, a riječ je o nastavku višegodišnje suradnje s ruskim redateljem Denisom Azarovom iz Moskve i dramaturginjom / umjetničkom direktoricom DAF-a, Olgom Nikiforovom. Nakon kriminalističke komedije “Švedska šibica” (A.P. Čehov), novi komad u produkciji je “Pikova dama” prema tekstu A.S. Puškina.