Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dijelimo dvije ulaznice za večerašnju izvedbu predstave Glumice II. kategorije

Predstava "Glumice II. kategorije" zaigrat će u KMD - Teatar Bursa večeras i sutra (26. & 27. listopada 2018. s početkom u 20 sati). Riječ je o komadu u režiji Srđane Šimunović prema tekstu Iva Vojnovića, Davora Mojaša i same redateljice Šimunović!

U suradnji s dubrovačkim kazalištem nagradit ćemo jednu čitateljicu ili čitatelja s dvije (2) ulaznice za večerašnju predstavu. Sve što trebate je poslati mail s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Ime dobitnice ili dobitnika ćemo objaviti u Facebook komentaru ove vijesti.

Autorski projekt “Glumice II. kategorije’’, pisan je ženskom rukom za žene, i posvećen je svim glumicama svijeta, svim ženama koje u ovim teškim vremenima uspijevaju pronaći sreću na daskama koje život znače. Tema ove predstave je “što se događa na dan premijere u garderobi“, u prostoru potpune privatnosti. Igraju: Izmira Brautović Mima, Nika Lasić & Srđana Šimunović.