Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dijelimo dvije ulaznice za večerašnju izvedbu gostujuće komedije "Vrzino kolo"

Večeras, 19. listopada s početkom u 20 sati u Kazalištu Marina Držića odigrat će se gostujuća predstava “Vrzino kolo” u produkciji Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca. U suradnji s dubrovačkim kazalištem čitateljicu ili čitatelja koji prvi pošalje mail s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nagradit ćemo s dvije (2) ulaznice ua večerašnju predstavu. Ime dobitnice ili dobitnika ćemo objaviti u Facebook komentaru ove vijesti.

Ljubavna komedija u režiji Vjekoslava Jankovića etnografski obrađuje nekoliko segmenata građanskog života između svjetskih ratova. Identitet prostora afirmiran građanskim elementima kulturne baštine Vinkovaca kao što su: jezik, glazba, kostim, životne navike, društvene vrijednosti i vjerovanja.

Pisac gradi svijet drame  kroz moralnu poruku o temeljnim društvenim odnosima kroz teme ljubavi, braka, suodnosa materijalnih i duhovnih načela. Svevremenske suodnose propitujemo suvremenim teatarskim jezikom kako bi priča svojom aktualnošću ostvarila davno piščevo htijenje i zaljubljenost u temeljne vrijednosti života u vinkovačkoj varoši.

Sve dodatne informacije na web stranici www.kmd.hr
Rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 i na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.