Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

"Pjerin" otvara sezonu u Kazalištu Marina Držića - Dijelimo dvije ulaznice

Kazalište Marina Držića u novu sezonu 2018. / 19. ulazi s repriznom izvedbom Držićevog komada "Pjerin" koji je režirao Ozren Prohić. Izvedba će se odigrati 21. rujna u 20 sati, a također je dio manifestacije "Dani kulturne baštine u Dubrovniku" kojom se Grad Dubrovnik pridružio brojnim hrvatskim i europskim gradovima u obilježavanju Europske godine kulturne baštine 2018. nizom događanja tijekom ovog mjeseca.

U glavnoj ulozi obojice Pjerina je nagrađivani mladi dubrovački glumac Romano Nikolić, a u blizanačkoj predstavi posebnu pozornost plijeni impresivna scenografija i vizualni elementi umjetnice Dubravke Lošić. "Pjerin" postavlja pitanja: "Što danas rastvara princip blizanaca u kazalištu? Je li moguće više vezati pojam komedije uz ovaj arhetip?" Pjerin je predstava o identitetu. Identitetu uvjetovanom egzistencijalnim tlapnjama individue koje su u srazu s društvenim ulogama koje od svakog od nas sredina u kojoj živimo traži.

Rezervacije ulaznice na tel. (020) 321 088 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U suradnji s dubrovačkim kazalištem čitateljicu ili čitatelja koji prvi pošalje mail s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nagradit ćemo s dvije (2) ulaznice za sutrašnju (21.09.) izvedbu predstave. Ime dobitnice ili dobitnika ćemo objaviti u Facebook komentaru ove vijesti.