Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dijelimo dvije ulaznice za večerašnju predstavu "Glumice II. kategorije" u Teatru Bursa

Na maloj sceni Kazališta Marina Držića u Teatru Bursa, večeras od 20 sati (nedjelja, 20. svibnja) odigrat će se izvedba predstave "Glumice II. kategorije".  U suradnji s dubrovačkim kazalištem čitateljicu ili čitatelja koji prvi pošalje mail s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nagradit ćemo s dvije (2) ulaznice ua večerašnju predstavu. Ime dobitnice ili dobitnika ćemo objaviti u Facebook komentaru ove vijesti.

Riječ je o komadu kojeg potpisuju 2 autora (Ivo Vojnović i Davor Mojaš) te autorica, redateljica a ujedno i glumica u ovoj predstavi - Srđana Šimunović. Uz nju igraju Izmira Brautović i Nika Lasić a u predstavi se također koristi glas Katice Carević koja je svojim predanim kazališnim radom obilježila KMD i Dubrovačke Ljetne Igre.

Autorski projekt “Glumice II. kategorije”, pisan je ženskom rukom za žene, i posvećen je svim glumicama svijeta, svim ženama koje u ovim teškim vremenima uspijevaju pronaći sreću na daskama koje život znače.

Rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.