Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Sa Župčicom u kazalište - Dijelimo dvije ulaznice za predstavu "U furestoj smo zemlji" u subotu 05.05.

Kazalište Marina Držića ovog tjedna na repertoaru izvodi komediju "U furestoj smo zemlji" U suradnji s dubrovačkim kazalištem čitateljicu ili čitatelja koji prvi pošalje mail s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nagradit ćemo s dvije (2) ulaznice za sutrašnju (subota, 05. svibnja u 20 sati) izvedbu predstave "U furestoj smo zemlji".

Ime dobitnice ili dobitnika ćemo objaviti u Facebook komentaru ove vijesti.

"U furestoj smo zemlji (monada o dvije mone)" je tekst Matka Sršena koji je ujedno sam autor i režirao. U podjeli su Mirela Brekalo Popović i Marija Šegvić čiji odnos majke i kćeri će vas nadasve zaintrigirati. Autor / redatelj je o komadu rekao: "Ovu komedijicu sam napisao prije više godina i upravo sam je s tom namjerom ‘izvukao iz naftalina’, da se današnje Dubrovkinje i Dubrovčani ni slučajno ne bi mogli u njoj prepoznati."

Poseban popust na ulaznice za umirovljenike. Informacije i rezervacije na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.