Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Sa Župčicom u kazalište - Dijelimo dvije ulaznice za sutrašnju predstavu "Na terapiji"

U suradnji s Kazalištem Marina Držića čitateljicu ili čitatelja koji prvi pošalje mail s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nagradit ćemo s dvije (2) ulaznice za sutrašnju (subota, 28. travnja u 20 sati) izvedbu predstave "Na terapiji".

Ime dobitnice ili dobitnika ćemo objaviti u Facebook komentaru ove vijesti.

Najgledanija predstava u sezoni zaigrat će ponovno na repertoaru Kazališta Marina Držića - hit komad "Na terapiji" (28. & 29. travnja 2018. u 20 sati).

Tekst Matíasa Del Federica u režiji Nenni Delmestre prati tri bračna para koje igraju: Abel - Zdeslav Čotić, Paula - Glorija Šoletić, Stjepan - Edi Jertec, Tamara - Nika Lasić, Andrea - Mirej Stanić, Robert - Hrvoje Sebastijan.

Oni imaju različite sukobe, ali i zajednički cilj: težak zadatak prolaženja kroz zajednički život. Kazališno djelo “Na terapiji” proizlazi iz potrebe da se dublje uđe u svijet parova, te su 200mg/dl Triglicerida i terapija bili idealan okidač za nastajanje ovog kazališnog djela.

Rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.