Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Sa Župčicom u kazalište - Dijelimo dvije ulaznice za večerašnju predstavu “Odjenuti gole”

U suradnji s Kazalištem Marina Držića čitateljicu ili čitatelja koji prvi pošalje mail s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ponovno ćemo nagradit s dvije (2) ulaznice za izvedbu predstave “Odjenuti gole” u nedjelju, 8. travnja u 20 sati. Ime dobitnice ili dobitnka ćemo objaviti u Facebook komentaru ove vijesti.

Drama "Odjenuti gole" igra 8. travnja 2018. u Kazalištu Marina Držića s početkom u 20 sati. Redateljica predstave je Marina Pejnović prema tekstu Luigija Pirandella. Rezervacije ulaznica na tel. 020 321 088 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komad uključuje nadasve poznate Pirandellove dramske postupke te se također naslanja na novelu “Tragedija jednog lika”. Prva rečenica je 'stara mi je navika svake nedjelje popodne primati i saslušavati likove svojih budućih novela', koja zbilja predočava i rastvara jedna prostor igre i ludens - meta teatralnost - što je ispred zastora, a što iza, kad je netko lik, a kad osoba.

Igraju:

Ersilia Drei - NIKA LASIĆ
Franco Laspiga - BERNARD TOMIĆ
Grotti - HRVOJE SEBASTIJAN
Ludovico Nota - ZDESLAV ČOTIĆ
Alfredo Cantavalle - EDI JERTEC
Onoria - MIREJ STANIĆ
Emma - NINA HLADILO