Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Novela od Stanca, Kazališne družine Kolarin u Kazalištu Marina Držića

U Kazalištu Marina Držića će 7. i 8. lipnja u 20:30 biti izvedena najnovija predstava Kazališne družine Kolarin – Novela od Stanca, Marina Držića u režiji Paola Tišljarića. Ova predstava nastala je u produkciji Doma Marina Držića a povodom obilježavanja 450 godina smrti našeg najvećeg komediografa.

Predstava 8. lipnja ima humanitarni karakter, pa će tako Kolarini i Kazalište Marina Držića sav prihod od ulaznica uplatiti Ligi za borbu protiv raka za kupnju digitalnog mamografa.
Cijena ulaznica za predstave je 35 kuna, a možete ih rezervirati i kupiti na blagajni Kazališta Marina Držića, broj telefona 321 088.