Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Miljenko Mišić traži srodnu dušu u popularnom show-u RTL-a "Ljubav je na selu"

Većini Župljana poznati sumještanin Miljenko Mišić iz Čibače prijavio se za sudjelovanje u novoj sezoni popularnog show-a RTL-a "Ljubav je na selu".

- Miljenko je pravi gospodin bogatog životnog iskustva. Strastveni je lovac, bavi se ribolovom, a igra i tenis. Pored toga, kondiciju održava dugim šetnjama svojim imanjem na kojem drži kokoši, krave, koze i ovce. Često ga put odvede i u njegov voljeni Dubrovnik, u koji, naravno, odlazi pješice. Svoju je veliku ljubav, suprugu s kojom je život dijelio 40 godina, izgubio zbog bolesti, a u emisiju se prijavio na nagovor kćeri kako bi možda pronašao srodnu dušu s kojom bi proveo starost - navodi se u predstavljanju kandidata na stranicama emisije.

U prvoj epizodi je predstavljeno 11-ero kandidata, kojima će gledateljice moći slati pisma, ne bi li ih upoznali te na kraju možda i pronašli svoju srodnu dušu.

Foto: rtl.hr


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn