Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

FOTOVIJEST; Pavo Handabaka kod Bobare ulovio Orhana kapitalca teškog 30 kila

Po četrnaesti put ove godine župski ribar Pavo Handabaka ulovio je Orhana kapitalca, ovaj put ribu od 30 kila. Ovaj kapitalac je ulovljen kod Bobare na živu ješku (veliku lokardu), a kako kaže gospar Pavo, bilo je dosta valovito i mutno što su povoljni vremenski uvjeti za nadmudriti Orhana.

- Povukao je nakon samo 10-tak minuta penduližanja, izvukao je više od 150 metara, jako se borio i nakon 45 minuta je bio barci. Zamalo ga nisam izgubio je pošao oko seke. To znam jer sam osjetio preskakanje pandiverne preko seke, a poslije sam našao i oštećenu pandivernu od predveza tako da je pravo čudo da nije pukla - komentirao je Pavo Handabaka svoj današnji ulov.


 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn