Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Marko Dabrović; "Projektno rješenje Kupara je već pripremljeno, svi su koncepti razrađeni"

Investitor projekta Kupari tvrtka Avenue Ulaganja izradu prostorno-funkcionalnog koncepta razvoja povjerila je timu arhitektonskog studija 3LHD, u kojem je suosnivač i partner dubrovački arhitekt Marko Dabrović.

- U zadnje vrijeme radili jako puno projekata u hotelskoj industriji u Hrvatskoj i svijetu, Kupari su nam jedan od značajnijih jer se radi o mom Gradu, a to je jedan fenomenalan prostor koji je bio uništen tijekom rata i od tada se nije našao način kako bi se obnovio. Sad za to postoji odlična prilika, napravljeni su svi temelji od strane Općine da se krene u realizaciju projekta- rekao nam je Marko Dabrović nakon današnjeg javnog izlaganja UPU-a "Kupari I" .

- Ovim projektom vrhunska operatorska kuća koja bi ga trebala realizirati u Kuparima predviđa puno manji broji krevet nego što je bilo predviđeno Prostornim planom , radi se o smanjenju kapaciteta i o povećanju kvalitete, što je potrebno ovom kraju jer turizam mora donijeti novu kvalitetu. Projektno rješenje je već pripremljeno, svi su koncepti razrađeni s operaterskom kućom  investitorom što znači da se relativno brzo može pokrenuti projekt. Za sada su napravljene pripreme, broj soba, tip soba,  vizualizacije, urbanizam je razrađen, ono što preostaje je izrada dokumentacije za građevinsku dozvolu - zaključio je Dabrović.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn