Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U Sheratonu 4. Adriatic Wood Days, najveći skup iz područja šumarstva i prerade drva

U hotelu Sheraton u Srebrenom od 2. do 4.prosinca održat će se 4. Adriatic Wood Days najveći event u ovom dijelu Europe iz područja šumarstva, prerade drva, energije iz drva, proizvodnje namještaja i pripadajućih kreativnih industrija. U Srebrenom će vodeći stručnjaci iz gospodarstva, znanosti, politike i medija tijekom analizirati stanje u navedenim sektorima i tražiti optimalna rješenja za unaprjeđenje prilika.

Situaciju na globalnom tržištu drva i drvnih proizvoda i  očekivanja u nadolazećem periodu predstavit će stručnjak za certificiranje Thomas Siegmund iz Europske asocijacije bioenergije (European Bioenergy) te Ed Pepke iz Europskog šumarskog instituta. Veliki novinarski autoritet ovog dijela Europe Goran Milić će na konferenciji iznijeti svoje viđenje konkurentnosti sektora, uspoređujući ovu granu industrije s drugim branšama, dok će ugledni PR stručnjak Krešimir Macan predstaviti prijedloge za poboljšanje vidljivosti na šumi baziranog sektora u medijima i općenito u društvu.

Skup otvara predsjednik Uprave Hrvatskih šuma Krunoslav Jakupčić, koji je na ovom skupu i izaslanik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Adriatic Wood Days se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, a predsjednik Odbora Tomislav Panenić predstavit će mogućnosti za dopunu i izmjenu zakonske regulative u šumarstvu i preradi drva, te proizvodnji biomase.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn