Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Švedska IKEA u Župi dubrovačkoj otvara svoj Dostavni centar za dubrovačko područje

Sudeći prema oglasu objavljenom na portalu MojPosao, Švedska Ikea, jedan od najvećih svjetskih koncerna koji se bavi prodajom namještaja uskoro bi trebala otvoriti svoj dostavni centar za dubrovačko područje koji će se nalaziti na području Župe dubrovačke.

Dostavni centar omogućava kupcima da u blizini svojeg doma preuzmu proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb, a njegova je svrha kvalitetne i pravovremene dostavne usluge, s fiksnom niskom cijenom i kraćim vremenom dostave.. Švedska tvrtka je do sada dostavne centre otvorila u Rijeci, Splitu i Osijeku.

U oglasu objavljenom na navedenom portalu Ikea je tražila Voditelja tima IKEA dostavnog centra u Župi dubrovačkoj.

Foto: IKEA Facebook


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn