Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Turistička zajednica Općine suizlagač na štandu HTZ-a na World Travel Marketu (FOTO)

Na World Travel Market (WTM), vodećem globalnom događanju za industriju putovanja  održanom od 5. do 7. studenoga u Londonu na štandu Hrvatske turističke zajednice predstavila se i Turistička zajednica općine Župa dubrovačka. Hrvatska turistička ponuda ove se godine predstavila na štandu veličine 292,5 m2, a na kojem su, uz HTZ, svoju ponudu predstavila i 23 suizlagača. 

World Travel Market sajmom počinje sezona sajamskih nastupa i promocija. Da je riječ o jednom od najvažnijih svjetskih turističkih sajmova pokazuje podatak da na sajmu sudjeluje oko 5000 izlagača, a čiju ponudu tijekom tri dana održavanja pregleda više od 51 tisuća posjetitelja, među kojima su i predstavnici najvažnijih svjetskih turističkih kompanija i institucija. WTM je platforma za stvaranje poslovnih prilika i sklapanje poslovnih ugovora u vrijednosti od sveukupno 2,8 milijardi funti.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn