Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Vlada RH dala suglasnost na izmijenjeni Aneks Ugovoru o realizaciji Projekta Kupari

Na jučerašnjoj 100. sjednici Vlada Republike Hrvatske je dala suglasnost ministarstvu državne imovine da, u ime Republike Hrvatske, s investitorom Projekta Kupari I. zajednicom ponuditelja na čelu s Avenue ulaganja d.o.o.koja je zastupana po Ivanu Paladini, direktoru društva sklopi Aneks I. Ugovoru o realizaciji Projekta Kupari, a ministar državne imovine se ovlašćuje da u ime Republike Hrvatske potpiše Aneks.

Podsjetimo, Aneks Ugovora o realizaciji projekta Kupari I za koji je Vlada u travnju dala suglasnost investitor je odbio potpisati, te je sredinom Svibnja usuglašen novi tekst Aneksa koji se danas našao na Vladi.

Kako je već od prije poznato, investitor Avenue grupe u Kupare dovodi poznati hotelski lanac Four Seasons, a kako je rekao suvlasnik i direktor tvrtke Avenue ulaganja Ivan Paladina rušenje postojećih objekata možemo očekivati u roku od 6 mjeseci od potpisa aneksa.

Investitor je dužan investitoru roku od 60 dana od dana sklapanja Aneksa I.Ugovoru, Općini Župa dubrovačka dostavi ulazne podatke za izradu UPU Kupari I.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn