Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Projekt Kupari; Investitor ne želi potpisati Aneks Ugovora za koji je Vlada dala suglasnost

Prema pisanju jučerašnjeg broja Slobodne Dalmacije više od dva mjeseca od sastanka Ministarstvu Državne imovine u Zagrebu predstavnici investitora Avenue grupe investitora u projektu realizacije turističke zone Kupari 1 nisu potpisali Aneks ugovora na koji je Vlada RH Ministarstvu državne imovine dala suglasnost na sjednici 10. travnja.

- Aneks Ugovora o realizaciji projekta Kupari I za koji je Vlada u travnju dala suglasnost, nismo potpisali i takvog kakav nam je poslan nismo ni spremni potpisati. On nije na tragu onoga što smo dogovorili na sastanku svih strana početkom ožujka, kada smo usuglasili tri osnovne točke, no u tekstu Aneksa nije tako navedeno. Mi smo nakon toga svoj prijedlog sadržaja aneksa dostavili Ministarstvu i čekamo odgovor. Još nemamo povratne informacije - rekao je Ivan Paladina, suvlasnik i direktor tvrtke Avenue ulaganja za Slobodnu Dalmaciju, a o detaljima iz ponuđenog aneksa koji odbijaju potpisati investitori nisu spremni govoriti. .

Novo odlaganje potpisivanja aneksa će dovesti do zastoja i u dinamici poslova koje treba napraviti u Općini Župa dubrovačka. Podsjetimo, investitor bi u roku od 60 dana od dana sklapanja ovog aneksa Glavnom Ugovoru, Općini Župa dubrovačka trebao dostavi ulazne podatke za izradu UPU Kupari I.

Izvor: Slobodna Dalmacija, broj 10.05.2018.

VEZANE VIJESTI


Vlada dala suglasnost Ministarstvu državne imovine za aneks ugovora za Kupare

Sastanak o Kuparima; Ministarstvo od investitora traži ugovor s novim brendom


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn