Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Silk Road Tourism Conference - U Sheratonu najjači predstavnici kineskog turističkog sektora

U hotelu Sheraton u Srebrenom danas je otvorena Silk Road Tourism Conference na kojoj sudjeluju u najjači predstavnici kineskog turističkog sektora. Sudionike konferencije je na otvorenju pozdravio kineski veleposlanik u Hrvatskoj Hu Zhaoming.

Konferenciju organiziraju Kinesko jugoistočno europska poslovna asocijacija (CSEBA), u suradnji s tvrtkom za organizaciju događanja Meritum komunikacije, Silk Road Chamber of International Commerce (SRCIC), Gradom Dubrovnikom, Ministarstvom turizma RH, Hrvatskom turističkom zajednicom i Ministarstvom održivog razvoja i turizma Crne Gore.

Silk Road Tourism Conference postaje najveće je i najznačajnije poslovno događanje koje spaja glavne kineske gospodarstvenike s regionalnim, u cilju jačanja turističke suradnje i pratećih djelatnosti. Značaj i serioznost ovog skupa potvrđuje i činjenica da n a konferenciju, uz predstavnikegospodarstva iz Hrvatske i regije, dolaze i najveći kineski turoperatori, kineska međunarodna gospodarska komora koja umrežava stotinjak gospodarskih komora na Putu svile, zainteresirani kineski investitori te ostali dionici koji prate turističku djelatnost.


FOTOGALERIJA

 


Jasan je pokazatelj interesa kineske poslovne zajednice za nastupom u regiji jer na konferenciju, između ostalih, dolazi i Wang Shuai, osnivač i predsjednik iYATa, najveće kineske nautičke tvrtke koja sa svojih 10.000 jahti promovira high class turističke pakete za kineske nautičare u svijetu. Upravo, Shuai ove godine dolazi u Hrvatsku proširiti suradnju s lokalnim gospodarstvenicima jer je prošle godine uvidio kakve nautičke potencijale nudi naša obala.

- Radi se o poslovnom klubu koji svojim ciljanim aktivnostima jača razmjenu između zapadnih zemalja i Kine te utječe na ubrzanje poslovnih procesa kako bi se osnažila ulaganja i proširilo poslovanje te, između ostalog, potaknuo dolazak kineskih turista na Jadran. – poručuje Mario Rendulić, predsjednik Predsjedništva CSEBAe.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn