Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Silk Road Tourism Conference - U Sheratonu najjači predstavnici kineskog turističkog sektora

U hotelu Sheraton u Srebrenom danas je otvorena Silk Road Tourism Conference na kojoj sudjeluju u najjači predstavnici kineskog turističkog sektora. Sudionike konferencije je na otvorenju pozdravio kineski veleposlanik u Hrvatskoj Hu Zhaoming.

Konferenciju organiziraju Kinesko jugoistočno europska poslovna asocijacija (CSEBA), u suradnji s tvrtkom za organizaciju događanja Meritum komunikacije, Silk Road Chamber of International Commerce (SRCIC), Gradom Dubrovnikom, Ministarstvom turizma RH, Hrvatskom turističkom zajednicom i Ministarstvom održivog razvoja i turizma Crne Gore.

Silk Road Tourism Conference postaje najveće je i najznačajnije poslovno događanje koje spaja glavne kineske gospodarstvenike s regionalnim, u cilju jačanja turističke suradnje i pratećih djelatnosti. Značaj i serioznost ovog skupa potvrđuje i činjenica da n a konferenciju, uz predstavnikegospodarstva iz Hrvatske i regije, dolaze i najveći kineski turoperatori, kineska međunarodna gospodarska komora koja umrežava stotinjak gospodarskih komora na Putu svile, zainteresirani kineski investitori te ostali dionici koji prate turističku djelatnost.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/gospodarstvo/silk-road_sheraton{/gallery}

 


Jasan je pokazatelj interesa kineske poslovne zajednice za nastupom u regiji jer na konferenciju, između ostalih, dolazi i Wang Shuai, osnivač i predsjednik iYATa, najveće kineske nautičke tvrtke koja sa svojih 10.000 jahti promovira high class turističke pakete za kineske nautičare u svijetu. Upravo, Shuai ove godine dolazi u Hrvatsku proširiti suradnju s lokalnim gospodarstvenicima jer je prošle godine uvidio kakve nautičke potencijale nudi naša obala.

- Radi se o poslovnom klubu koji svojim ciljanim aktivnostima jača razmjenu između zapadnih zemalja i Kine te utječe na ubrzanje poslovnih procesa kako bi se osnažila ulaganja i proširilo poslovanje te, između ostalog, potaknuo dolazak kineskih turista na Jadran. – poručuje Mario Rendulić, predsjednik Predsjedništva CSEBAe.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn