Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Donosimo pregled statističkih podataka o prošloj župskoj turističkoj sezoni

Prema statističkim podacima Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka je u prošloj 2017. godini raspolagala s ukupno 7.228 kreveta i mjesta u kampovima. U hotelima je ukupno 1.643 kreveta od čeka najviše u smještajnim kapacitetima Hotela Dubrovačka rivijera d.d. koji raspolažu s 1.588 kreveta. Župski kampovi raspolažu sa 690 mjesta, a Privatni smještaj 3.284 kreveta.

Kako smo već pisali u Župi je u 2017. ostvareno 544.634 noćenja. Donosimo pregled statističkih podataka o prošloj turističkoj sezoni s nizom grafikona koji prikazuju ostvarena noćenja po raznim kategorijama., kao i usporedbu broja noćenja kroz zadnjih deset godina.


STATISTIKA 2017

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/gospodarstvo/tzo_statistika{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn