Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

U hotelu Rixos održan peti po redu Forum obiteljskog smještaja

U suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i HGK-Županijske komore Dubrovnik , u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik, održan je peti po redu Forum obiteljskog smještaja koji je i ove godine prikupio veliki broj pružatelja usluga obiteljskog smještaja, ali i partnera Foruma koji su izložili svoje proizvode i usluge.

Forum je otvorio Siniša Žakula, voditelj odjela za promociju i online strategiju Turističke zajednice grada Dubrovnika, koji je istaknuo novosti u trendovima za nadolazeću sezonu te se osvrnuo na „over turizam“ . Nazočnima se prigodno obratila i Romana Vlašić, direktorica Turističke zajednice koja je čestitala na protekloj sezoni te poželjela još uspješniju i dužu nadolazeću sezonu.

Terezina Orlić, predsjednica HGK-Županijske komore Dubrovnik, u svom uvodnom govoru naglasila je važnost obiteljskog smještaja u Dubrovniku , čestitala dobitnicima nagrade  Best European Holiday Home te predstavila Nina Dubretića, vlasnika „Falcon Rook“- najbolje obiteljske kuće.
Koliko prostora u kapacitetima  smještaja zauzima obiteljski smještaj pojasnio je Božo Burić iz Turističke zajednice grada Dubrovnika, koji je između ostalog izdvojio važnost modernizacije smještaja te kako poboljšati usluge koje se nude .

Gosti ovogodišnjeg Foruma su Ljerka Markota , savjetnica RRiF Plus, izdavačkog i savjetničkog društva iz područja računovodstva,poreza i financija u Hrvatskoj, koja je približila porezni položaj pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu te Srđan Kurajica iz myPOS d.o.o. Hrvatska koji je objasnio sustav kartične naplate.

U nastavku Foruma, prezentaciju je održala i Stane Đivanović, iz Službe za gospodarstvo Ureda državne uprave Dubrovačko-neretvanske županije, o uvjetima za registraciju robinzonskog smještaja i mobilnih kućica.
Za vrijeme trajanja Foruma, posjetitelji su se mogli informirati o novim uslugama agencija koje se bave smještajem, sustavima naplate,  novostima i pogodnostima u bankama te osiguravajućim društvima.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn