Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Hotelima Dubrovačka Rivijera i Pimaru d.o.o. koncesije dijela pomorskog dobra u Srebrenom

Na današnjoj sjednici skupštine Dubrovačko-neretvanske županije donesena je odluka o odabiru najpovoljnijih ponuditelja za koncesije na pomorskom dobru za gospodarsko korištenje dijela pomorskog dobra u Srebrenom.

Hotelima Dubrovačka Rivijera d.d. dodijeljena je koncesija dijela plaže u Srebrenom (Koncesijsko područje 1) na rok od 5 godina od dana potpisivanja Ugovora o koncesiji. Koncesijsko područje 1 se sastoji od čest. zem. 1530, 1531 te dijelova čest. zem. 782/6 i 775/2, sve k.o. Brašina te pripadajućeg akvatorija. Za korištenje pomorskog dobra godišnja naknada sastoji se od dva dijela; stalni dio godišnje naknade za koncesiju iznosi 82.000,00 kuna, a promjenjivi dio naknade iznosi 3 % godišnjeg prihoda ostvarenog od obavljanja djelatnosti na koncesioniranom području.

Za Koncesijsko područje 2 kao najpovoljnijeg ponuditelja Županija je odabrala društvo „Pimaro d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge“. Predmet koncesije je gospodarsko korištenje kopnenog i morskog dijela pomorskog dobra na dijelu plaže u Srebrenom. Koncesijsko područje 2 se sastoji od čest. zem. 1529 te dio čest. zem. 775/2, sve k.o. Brašina te pripadajućeg akvatorija. Stalni dio godišnje naknade za ovu koncesiju iznosi 53.000,00 kuna, a promjenjivi dio iznosi 3,2 % godišnjeg prihoda ostvarenog od obavljanja djelatnosti na koncesioniranom području. I ova se koncesija daje na rok od 5 godina od dana potpisivanja Ugovora.

Koncesijsko područje 3 koje se sastoji od čest. zem. 775/4,  775/5, sve k.o. Brašina te pripadajućeg akvatorija dodijeljeno je Hotelima Dubrovačka Rivijera d.d u koncesiju na 5 godina za stalni dio godišnje naknade za koncesiju iznosi 62.000,00 kuna, te promjenjivi dio naknade iznosi 3 % godišnjeg prihoda.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn