Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Ministar Marić u Dnevniku Nove TV: "Ako se rokovi ne budu poštovali, raskinut ćemo ugovor"

Gostujući u Dnevniku Nove TV Ministar državne imovine Goran Marić govorio je zastoju u realizaciji projekta Kupari, koje su rokove dali investitoru, te što će se dogoditi ako ti rokovi se oni ne budu poštovali

- Kupari su bili dugo u zastoju, poznato je da je prije godinu i pol dana zaključen ugovor o koncesiji i pravu građenja. Međutim, iako je bio rok investitoru do 4. rujna 2016. dostaviti ulazne podatke za izradu vjerovničkog plana, investitor to nije dostavio. Imao je i pismo namjere s operaterom, koji je operater otkazao i sve je to dovelo do zastoja.

Mi smo analizirali ugovor, pozvali investitore na razgovor u suradnji s Ministarstvom turizma , Dubrovačkom županijom te Ministarstvom prometa i veza, imali smo radni sastanak. Sukladno zaključcima sa sastanka, sutra im ide prijedlog za izmjenu ugovora kojim će se definirati rokovi i ako se oni poštuju mi svakako podržavamo investiciju. Jer, to je dragocjena investicija od 800 milijuna kuna.

Rok će biti dva mjeseca za dostavu ulaznih podataka i izradu urbanističkog plana, mjesec dana za dostavu pisma namjere, te kasnije dodatna dva mjeseca za dostavu ugovora s operaterom. Ako se slučajno rokovi ne budu poštovali, doći će do raskida ugovora, iako ja vjerujem da neće doći do takve situacije - rekao je ministar Marić.

Izvor; Dnevnik.hrPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn