Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

U Sheratonu se održava 5. Regionalni summit poduzetnika „300 najboljih“

U hotelu Sheraton u Srebrenom ovaj vikend se održava 5. Regionalni summit poduzetnika srednje i jugoistočne Europe pod nazivom „300 najboljih“  Riječ je, naime, o događanju čiji je primarni cilj promocija važnosti poduzetništva za sveukupan ekonomski i društveni razvoj.

U sklopu summita se održava i projekt promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe „Stvaratelj za stoljeća“. Cilj ovog projekta javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnju na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme. Summit je počeo sinoć  prijemom dobrodošlice za sve sudionike.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn