Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

One Suite Hotelu nagrada International Hospitality Awards u kategoriji otvorenja godine

Na svečanosti održanoj večeras u Kijevu One Suite Hotel u Srebrenom dobio je godišnju nagradu za najbolje hotele u istočnoj i jugoistočnoj Europi u kategoriji otvorenja godine. One Suite Hotel u vlasništvu Lukše Jakobušića je nagradu dobio u konkurenciji još četiri novootvorena hotela; dva iz ukrajinske Odese, jednog iz slovačke Bešenove i Hotela Tesla Smart Stay iz Beograda.

International Hospitality Awards je godišnja nagrada kojom se ocjenjuju hoteli iz 21 države istočne i jugoistočne Europe. One Suite Hotel projekt je tvrtke Brenum, vlasnika Lukše Jakobušića, u koji je uloženo oko 34,5 milijuna kuna, od čega 9 milijuna kuna bespovratnih EU sredstava u sklopu programa podrške razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu.

Podsjetimo, One Suite Hotel projekt je tvrtke Brenum, vlasnika Lukše Jakobušića, u koji je uloženo oko 34,5 milijuna kuna, od čega 9 milijuna kuna bespovratnih EU sredstava u sklopu programa podrške razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu, otvoren u lipnju 2017. godine. Riječ je originalnom luksuznom high-tech hotelu za modernu mlađu publiku čiji dizajn potpisuje studio 3LHD. One Suite sastoji se od 18 apartmana uređenih poput udobnih stanova, zajedničkog bazena i Local bara i bistroa.

Čestitamo !!


{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/gospodarstvo/one_suite-nagrada_kijev{/gallery}Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn